Unifil-monument, Libanon

Journalistiek

De Livius-medewerkers hebben ruime ervaring met het schrijven van stukken voor populairwetenschappelijke tijdschrifen (zoals Hermeneus, Geschiedenis MagazineAncient Warfare en Kleio), van artikelen in boeken, van reisdocumentatie, schoolboeken en van stukken die zijn verschenen op het internet. Livius kan ook een cameraman leveren en beschikt over een fotoarchief met tienduizenden foto's.

Arjen Bosman

De publicatielijst van Arjen Bosman is hier te vinden. Hij is bereikbaar op 06-5065.3432.

Lees meer over Arjen Bosman.

Thijs Gerbrandy

Gerbrandy werkt als fotograaf; hier is zijn portfolio.

Lees meer over Thijs Gerbrandy.

Richard Kroes

Richard Kroes schrijft graag en veel. Van zijn hand verscheen onder andere het rapport van de te Rotterdam georganiseerde informatieronde "Islam en Integratie", Sociale integratie; zo informeerden wij elkaar. Hij werkt momenteel aan een boek met de werktitel De bijbel voor buitenstaanders.

Online beschikbaar zijn

Lees meer over Richard Kroes.

Jona Lendering

Lendering publiceerde zijn artikelen hier, beheert een oudheidkundige website, blogt over de Oudheid en schrijf in onder andere het NRC Handelsblad.

Online beschikbaar:

Lees meer over Jona Lendering.

Sigrid van Roode

Sigrid van Roode werkt aan een boek over Cairo en publiceerde - behalve een waslijst aan stukken in diverse tijdschriften - Desert Silver en twee boeken voor het Tropeninstituut, Op bezoek in....Egypte en Op bezoek in....Oman.

Haar literatuurlijst over sieraden is hier te vinden.

Lees meer over Sigrid van Roode.

Frans Wendel

Lees meer over Frans Wendel.

De cursussen die ik bij Livius volgde en de vele reizen die ik maakte hebben een grote meerwaarde aan mijn leven gegeven.

Ellen Wendel