Oezbeeks houtsnijwerk

Lezingendag "De Zijderoute"

De Zijderoute: weinig namen spreken zó tot de verbeelding als die van de grote handelsroute die het Middellandse Zee-gebied verbindt met China. Waar handel is, is bovendien een uitruil van ideeën. Tijdens deze lezingendag hoort u over de profeet Zarathustra, de veroveraar Alexander de Grote, de wiskundige Al-Khwarizmi, de Mongoolse leider Djengiz Khan en de wereldreiziger Marco Polo.

Inschrijven

Om u in te schrijven voor "Lezingendag "De Zijderoute"" kunt u onderstaand formulier invullen.

Een emailadres is niet verplicht, maar u ontvangt dan ook geen bevestigingsmail.

Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Let op! Na het versturen van dit formulier krijgt u per email een bevestiging van ontvangst. Mocht deze bevestiging uitblijven, neem dan even langs de reguliere kanalen contact met ons op. Als u na een week nog niets heeft ontvangen kunt u ook bellen naar 0224-213111. Dank u wel.

In het voorjaar van 2011 ben ik mee geweest naar Iran. Ik was diep onder de indruk van de geschiedenis van dit prachtige land, iedere keer beeldend en boeiend verteld door Jona Lendering. Maar ook het hedendaagse Iran werd goed getoond door de lokale reisleider. Het was een geweldige, goed verzorgde reis die ik zo weer over zou doen! Op mijn verlanglijst staan nu Libanon en Libië...

Maria Kouijzer