Oezbeeks houtsnijwerk

Lezingendag "De Zijderoute"

De Zijderoute: weinig namen spreken zó tot de verbeelding als die van de grote handelsroute die het Middellandse Zee-gebied verbindt met China. Waar handel is, is bovendien een uitruil van ideeën. Tijdens deze lezingendag hoort u over de profeet Zarathustra, de veroveraar Alexander de Grote, de wiskundige Al-Khwarizmi, de Mongoolse leider Djengiz Khan en de wereldreiziger Marco Polo.

Inschrijven

Om u in te schrijven voor "Lezingendag "De Zijderoute"" kunt u onderstaand formulier invullen.

Een emailadres is niet verplicht, maar u ontvangt dan ook geen bevestigingsmail.

Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Let op! Na het versturen van dit formulier krijgt u per email een bevestiging van ontvangst. Mocht deze bevestiging uitblijven, neem dan even langs de reguliere kanalen contact met ons op. Als u na een week nog niets heeft ontvangen kunt u ook bellen naar 0224-213111. Dank u wel.

De cursussen zijn boeiend en van hoog niveau. De informatie wordt op begrijpelijke en aanschouwelijke manier overgebracht door enthousiaste docenten, die het het gewoonweg leuk vinden om mensen met hun enorme kennis wijzer te maken. En dat stralen ze dan ook volop uit. Humor ontbreekt zeker niet tijdens de gezellige en informele cursusavonden. De klassieke Oudheid blijkt allesbehalve droge kost!

Karin van Zonneveld